Nejoblíbenější first minute 2024 destinace se slevou až 50 %

Kam na dovolenou v květnu. Vyrazte do míst, kde je léto v plném proudu

Kam na dovolenou v květnu. Vyrazte do míst, kde je léto v plném proudu

Možná už pokukujete po dovolené na hlavní letní sezonu, ale proč si nedopřát slunce a moře už teď? Květen je ideálním obdobím, kdy můžete spojit odpočinek na pláži, krásné koupání a prohlídku pamětihodností nebo lehkou turistiku. Atraktivní destinace jsou v nabídce za příjemné předsezónní ceny.

Květnová dovolená

Nesmělé sluneční paprsky pronikají přes okna a jaro se představuje v plné kráse. Konec zimních měsíců má být spojený s důkladným úklidem domácnosti i mysli, abychom se naladili na příjemný začátek období plného výletů, venkovních aktivit a dovolené. Jestli patříte mezi ty, kdo bojují s jarní únavou, je květnová dovolená to pravé pro vás.

Deficit vitaminu D, který je spoluzodpovědný za špatnou náladu, okamžitě doplníte. 
Na mnoha místech si v květnu užijete dovolenou za příznivou cenu a bez zástupů ostatních turistů. Hlavní letní dovolenou můžete naplánovat třeba na konec srpna a vychutnat si vůni moře a relaxaci na pláži vícekrát do roka. V květnu strávíte dovolenou v destinacích s příjemnou doletovou vzdáleností.

Nádherné Řecko

Řecké ostrovy mají dlouhou turistickou sezonu, mnoho ubytovacích kapacit tyto dny vítá první hosty. Letecké pobyty all inclusive pořídíte za výhodné ceny a můžete se těšit na skvělou zábavu v aquaparcích, krásné procházky po plážích nebo prohlídky starořeckých pamětihodností, které nespalují letní čtyřicítky. Řecké ostrovy mají propracovanou síť cyklostezek, můžete dovolenou strávit aktivně.

Klidné Kanárské ostrovy

Letní teploty už panují na Kanárských ostrovech, které se mohou pyšnit nádhernými písečnými plážemi. Na dovolené můžete střídat pobyt na vyhlášených a dobře vybavených plážích s relaxací v panenské přírodě a zátokách, které jsou ukryty před zraky ostatních. Kanárské ostrovy jsou skvělou destinací pro lehkou turistiku, poznejte krásy přírody sopečných ostrovů.

Luxusní dovolená v Turecku

Teplé moře a prosluněné dny si už od prvních květnových týdnů užívají turisté v Turecku. Komfortní ubytování, all inclusive služby a poloprázdné pláže vás určitě nadchnou. Každý den můžete oblékat plavky, užívat si koupání a odpočinek na pláži nebo vyrazit za poznáním. Turecko ukrývá nádherné pamětihodnosti a historická centra měst. Poznávat můžete i přírodní krásy, stačí přibalit pohodlné boty na turistiku.

Příznivé ceny v Egyptě

Egypt je nádhernou a cenově dostupnou destinací. Předností je fantastický podmořský svět, skvělý all inclusive servis a příjemné ubytovací kapacity, které jsou doplněny vyhřívanými bazény nebo aquaparkem. Květen je skvělým obdobím, jak si Egypt vychutnat se všemi jeho krásami. Výlety za pamětihodnostmi, plavba po Nilu nebo vyjížďky do pouště jsou nezapomenutelným zážitkem.

Střet kultur v Maroku

Místo tisíce chutí a vůní je Maroko. Křižovatka arabského a evropského světa představí nádherná centra měst plná ruchu a rozmanitostí, které jsou možné jen v Maroku. Dopřejte si výlet do pouště, skvělou kuchyni, pamětihodnosti královských měst a mramorové paláce, majestátní opevnění nebo nádherné hory. Blízká exotika je v květnu dostupná za nízké ceny. 

Exotický Mauricius

Adresa, pro kterou musíte zvládnout několik hodin v letadle, ale rozhodně vás za náročnou cestu odmění. Panenská příroda ostrova, nádherné moře a dlouhé pláže vás nabijí pozitivní energií. S průvodcem se můžete vypravit do džungle nebo se oddat potápění a objevování podmořského světa. 
Využijte volné květnové dny a užijte si nádhernou dovolenou na Muriciu

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.