Last minute dovolená - Slevy až -60 %

TOP tuniské hotely pro rodiny nebo pobyt v páru

TOP tuniské hotely pro rodiny nebo pobyt v páru

Tunis láká na nádherné moře a rozlehlé pláže s bělostným pískem, stejně jako na přívětivé ceny, pohostinnost místních, krásnou přírodu a atraktivní aquaparky. Vybrali jsme místa, kde prožijete poklidnou dovolenou v páru nebo skvělou rodinnou dovolenou plnou zábavy. Představíme Tunis i nádhernou Djerbu. Příjemné teploty panují od dubna do června nebo od září do listopadu. Vypravte se do Tunisu.

Známý Hammamet

Turisty oblíbený Hammamet se jako první otevřel zahraničním hostům a vznikla celá řada ubytovacích kapacit. Hammamet má neopakovatelnou atmosféru, užijete si procházky úzkými uličkami a krásné pláže v místě. Na výlet se můžete vydat do Nabeul, známé pro keramické a hrnčířské výrobky. Budete se pohybovat ve významných archeologických lokalitách, určitě navštivte archeologické muzeum.
Ubytovat se můžete v klidném hotelu La Badira, který je otevřen jen hostům nad 16 let. Prožijete nerušenou dovolenou v moderním resortu. Hotelu nechybí wellness zóna, hosté mají vlastní vířivku v koupelně a pochvalují si především excelentní servis personálu hotelu. 
S dětmi zamiřte do Magic Manar hotelu s aquaparkem. Užijete si několik bazénů a děti si zamilují miniklub a večerní animační programy. Hotel je vyhledávaný pro ochotný personál, hosté chválí dostatečnou kapacitu lehátek a slunečníků a speciality místní kuchyně.

Historická Mahdia

Mahdia se může pyšnit unikátní architekturou a historickým centrem města s poutavou starověkou zástavbou. Mahdia byla významným centrem už v 10. století a hlavním městem jedné linie muslimských vládců. Monumentální opevnění, Velká mešita, náměstíčka a nádherná kombinace bílých domů se zahrádkami jsou to pravé. Hotelová zóna se nachází stranou od historického centra a v její blízkosti jsou krásné pláže. Široké, s hebkým pískem a mírným vstupem do vody. Pláže jsou dlouhé několik kilometrů, můžete objevit místa, kde budete sami po celý den. 
Zalíbí se vám hotel Iberostar Royal El Mansour. Řetězec Iberostar je vždy zárukou kvalitních služeb. Hotel je přímo u pláže, ale zároveň nedaleko historického centra. Děti najdou zalíbení v bazénovém komplexu, na dětském hřišti nebo v dětském koutku. Dospělí uvítají širokou nabídku občerstvení a barů. Dětským rájem je i hotel Mahdia Palace Thalasso. Animační program běží po celý den. Hotel je v blízkosti jedné z nejkrásnějších tuniských pláží, kde je možnost vyzkoušet vodní sporty. Pro dospělé je připraveno bohaté sportovní vyžití, včetně vodního póla nebo minigolfu.

Ostrovní Djerba

Čisté pláže a nádherné moře je devizou Djerby. Perla Tunisu je skvělým místem pro rodinnou dovolenou, kterou zde můžete prožít odpočinkově nebo aktivně. Lákadlem je krokodýlí farma, vyjížďky na koních nebo jízdy na čtyřkolkách nádhernou krajinou. Pro rodiny s dětmi jsou otevřené brány několika zábavních parků včetně velkých a moderních aquaparků. Drtivá většina pláží má mírný vstup do vyhřáté mořské hladiny a nabízí bohaté sportovní vyžití. 
Oblíbený je hotel TUI BLUE Palm Beach Palace, který je přímo u pláže a zároveň v blízkosti letiště. To po dlouhém letu oceníte. Oceníte také klid resortu, hotel ubytuje pouze dospělé hosty. V okolí narazíte na příjemné tradiční tuniské kavárny. Večer je věnován hudebnímu programu a po celý den je přístupné wellness centrum, fitness centrum, tenisové nebo volejbalové hřiště
Rodinám s dětmi se jistě zalíbí pobyt v hotelu Caribbean World Djerba s rozlehlou písečnou pláží a bazénovým komplexem se skluzavkami. Pro malé hosty je připraven i dětský bufet, miniklub nebo dětské hřiště. Dospělí mohou vyzkoušet basketbal, plážový volejbal, tenis, minigolf nebo lekce tance, jogging či aquaerobik. 

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.