Last minute dovolená - Slevy až -60 %

Do Španělska za zábavou. S dětmi i v páru

Do Španělska za zábavou. S dětmi i v páru

Rodinná dovolená si žádá místo s krásnou pláží, hebkým pískem, mírným vstupem do prohřáté mořské hladiny a se spoustou zábavy. Bavit se na dovolenou vyráží také páry a skupiny přátel. Ideální zemí je Španělsko, nabízí královskou zábavu v nespočtu adrenalinových center a parků.

Cenově dostupné Španělsko

Španělsko láká k letním pobytům z několika důvodů. Příjemné teploty vítají návštěvníky už v jarním období a přetrvávají dlouho do podzimu. Se zemí máme přímé letecké spojení a doba letu je krátká, můžete vyrazit i s malými dětmi. Ve Španělku není riziko kontaminované vody, země má kvalitní zdravotní péči a pro turisty jsou přichystány lákavé ceny jak ubytování, tak stravování a doplňkových služeb.

Rodinná dovolená v blízkosti Seville

Nejlepší vodní park najdete v kosmopolitním městě, které vám představí historickou španělskou kulturu. Obrovský aquapark Isla Magica se dělí do tematických oblastí, proto si zábavu, odpočinek a vodní atrakce najdou příznivce z každé věkové skupiny. Park je místem dovádění, ale i kulturních a zábavních show. Můžete shlédnout živá vystoupení nejrůznějších akrobatů, kaskadérů, iluzionistů nebo hudebních kapel.

Malí i velcí si užijí zábavu v Sould Park

V letním období jsou přes den ve Španělsku spalující teploty, proto se vyplatí znát zábavní centra a parky, která vás přivítají v nočních hodinách. Jedním z nich je Sould Park v blízkosti přístavní čtvrti Fuengirola. Park je otevřen až do půlnoci a má úžasnou atmosféru. Menší děti si jistě vyberou skluzavky, kolotoče, trampolíny nebo místa pro vodní bitvu. Větší děti propadnou laserovým hrám, virtuální realitě nebo 5D horské dráze. Starší zažijí příval adrenalinu při závodech motocyklů.

Projeďte svět v PortAventura

Rozlehlý zábavný park poblíž Barcelony vás proveze Středomořím, Polynésií, Čínou, Dálným západem, Mexikem, zábavnou zónou a vodním parkem. Můžete cestovat v blízkosti aktivní sopky, padat volným pádem v kaňonu, procházet se bludišti, zkusit největší tobogán v Evropě nebo skvělou horskou dráhu. 
Při ubytování v parku máte vstup na atrakce zdarma.

Ferrari Land nejen pro kluky

Zažijte rychlost, závodní dráhy a adrenalin v červeném a dravém Ferrari Landu. Místní horská dráha je nejvyšší v Evropě a patří mezi nejrychlejší. Vzrušující průsmyky, nebezpečné zatáčky a volné pády jsou zárukou zábavy, ale i třesoucích se kolen. Malé děti můžete usadit do dětských autíček nebo letadel.

Vodní království Siam Park

Džungle plná zábavy protkaná thajskou architekturou nabízí zábavní, adrenalinové i relaxační zóny. Kromě dlouhých a fantastických skluzavek či nebezpečných tobogánů si můžete vychutnat palác vln s výškou živlu až 3 metry, vodopády, sjezdy na gumových člunech nebo nejrůznější zábavní fontány.

Relaxace v prázdninovém světě Maspalomas

Místo pro celou rodinu je zábavní park Wooland v Maspalomas. Na návštěvníky čeká více než 30 atrakcí, které jsou doprovázeny živými vystoupeními, show či vzdělávacími workshopy. Mezi zábavnými atrakcemi objevíte únikové hry, kino XD Cinema nebo virtuální realitu. Každý den můžete vyzkoušet sportovní hry a ochutnat výtečné speciality.

Španělé jsou zvyklí se bavit

Dlouholetou historii zábavních rodinných parků dokládá nejstarší rodinný park Tibidabo v Barceloně, kde najdete propojení doteku historie a moderního světa. Park nabízí více než dvě desítky atrakcí, dětská hřiště či živá vystoupení. Z ruského kola si prohlédnete celou Barcelonu.

Kulturní slavnosti ve Španělsku

Kdo vyrazí do Španělska v dubnu, může se v Seville účastnit kulturní slavnosti staré stovky let. Během týdenní party se vrací tradiční oblečení, kovbojové na koních a sličné dívky ve zdobených šatech. Přes den se navazují nová přátelství a sbližují generace, večer je věnován ohňostrojům a zábavě. 
Kromě zmíněných zábavních center má Španělsko připraven park s westernovou tematikou Almeria, skvělý Warner Bros park v Madridu, park věnovaný španělské historii v Toledu nebo oceňovaný park Káthmándů na Mallorce.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.