Last minute dovolená - Slevy až -60 %

Jedna z nejhezčích městských pláží Evropy je v Praze

Jedna z nejhezčích městských pláží Evropy je v Praze

Jak si představujete ideální prázdninový den? Na krásné písečné pláži s možností sportovního vyžití a obklopeni gastro specialitami? Pak vyrazte do Žlutých lázní. Den naplněný aktivitami nebo příjemným lenošením můžete zakončit v baru, letním kině i na párty. 

Unikátní místo v rušné metropoli


https://www.instagram.com/zlute_lazne_praha

Na ploše tři a půl hektaru se rozkládají Žluté lázně, které jsou oblíbeným místem už od začátku dvacátého století. Pojmou až osm tisíc návštěvníků a vzhledem k velké ploše, ani pak nepůsobí přeplněně. Žluté lázně jsou skvělým útočištěm v horkých dnech, ale místo se vám zalíbí i když se bude počasí trochu mračit. Žluté lázně nabízí propracovaný program sportovního i kulturního vyžití. I kdybyste se sem vraceli den po dni, nudit se nebudete. Pravý břeh Vltavy je místem pro páry, rodiny s dětmi i partu mladých lidí, kteří hledají odpočinek, zábavu nebo adrenalinové zážitky.

Vodní sporty ve Žlutých lázních

Kromě odpočinku na lehátku a samozřejmě plavání, můžete ve Žlutých lázních vyzkoušet nové i prověřené sportovní aktivity. K vypůjčení jsou kajaky, paddleboardy, šlapadla, loďky, a dokonce motorové čluny. 
Žluté lázně mají jednu z nejkrásnějších městských pláží v Evropě, opakovaně se pláž Žlutých lázní objevuje v žebříčku nejlepších evropských pláží v první desítce. Pro odpočinek můžete vybrat travnatou nebo písčitou plochu.

Žluté lázně pro aktivní sportovce

V místě si můžete vyzkoušet oblíbenou venkovní posilovnu Yellow Gym nebo se domluvit na zápase i tréninku v beach volejbalu. V nabídce je i stolní tenis, longboard nebo badminton. Odpočinkovým a zároveň sportovním koutkem je hřiště na pétanque. A kdo má rád spojení sportu s romantickou atmosférou, může vyzkoušet tančírnu. Z netradičních sportů a novinek nabízí Žluté lázně Spikeball, Mölkky, Kanjam nebo Cornhole.

Mezi vodními radovánkami děti a rodiče potěší příjemné dětské hřiště. Pro nejmenší je k dispozici bezpečné brouzdaliště. Areál je přizpůsoben hendikepovaným osobám, proto ani pohyb s kočárkem není problém. Děti si užijí lagunu se šlapadly, pirátskou loď nebo velké pískoviště. 
S většími dětmi si můžete vypůjčit třeba párty vor, loďku nebo se projet v dračí lodi. Po celé léto je připraven program pro děti, výtvarná dílna nebo loutkové divadlo.

Nejen vodní osvěžení

Stánky s občerstvením mají širokou nabídku nápojů i pochutin a potěší vás, že si můžete dát plnohodnotný pokrm namísto párku v rohlíku nebo hranolek, což bývá bolístkou jiných míst. Ve Žlutých lázních se nemusíte bát. Vybrat si můžete z těstovin, salátů nebo chutných sendvičů. Z rychlých jídel je připravena oblíbená pizza. V areálu je nabídka grilovaných pokrmů i teplých obědů.

Široká nabídka gastro specialit jen pár kroků


https://www.instagram.com/restaurace_podolka

V blízkosti se nachází krásná restaurace Podolka. Vychutnáte si jak pokrmy, tak nádherný výhled na řeku a okolí ze zastřešené terasy v blízkosti přístaviště. Speciality z masa a ryb jsou doplněny nabídkou pro vegetariány i vegany.

Za kulturou do Žlutých lázní


Zdroj: https://www.instagram.com/zlute_lazne_praha

Během celého roku jsou Žluté lázně místem konání velkého množství kulturních akcí. Koncerty, festivaly nebo divadlo jsou krásným zážitkem. V letním období doplňuje program letní kino a spousta akcí pro děti. 
Letní kino promítá vždy jednou týdně a na programu na velké louce jsou hollywoodské trháky nebo zajímavé dokumenty. Na plátně se bude střídat romantika, dobrodružství, drama i akce. Pravidelně můžete sledovat také atraktivní sportovní přenosy, promítá se v Beach baru.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.