Last minute dovolená - Slevy až -60 %

City Pass. Praha levněji a bez front na pokladnách

City Pass. Praha levněji a bez front na pokladnách

Praha je zlatá loď, ale často i zlatem placená, abyste při návštěvě metropole ušetřili, nabízí se nákup City Pass. Poukaz opravňuje k návštěvě oblíbených turistických cílů zdarma nebo s výraznou slevou. City Pass nemáte na pár dní, ale rovnou na měsíc. Užijte si Prahu na maximum.

S City Pass rovnou na prohlídku

Držitelé City Pass jsou oprávněni k návštěvě řady pamětihodností už na základě City Pass. Tím návštěvníci Prahy šetří čas v dlouhých frontách u pokladen. Kromě volných vstupů a zlevněných vstupenek se s kartou City Pass svezete po řece nebo si užijete prohlídku autobusem. Partnerské podniky jako restaurace, pivovary a divadla vám poskytnou slevu. Slevu získáte i na sportovní aktivity.

Volné vstupenky se City Pass

Jednorázová úhrada za City Pass opravňuje ke vstupu do Pražského hradu a Židovského muzea v Praze. 
Z mimopražských míst získáte s kartou slevu na návštěvu hradu Karlštejn, tábora Terezín nebo na atraktivní turistické cíle v Českém Krumlově.

Co získáte se City Pass

Výhodou je volná vstupenka do areálu Pražského hradu bez nutnosti čekání ve frontě. Projdete si Starý královský palác a Vladislavský sál. Navštívíte Baziliku sv. Jiří a malebnou Zlatou uličku s věží Daliborka. Podíváte se do Katedrály sv. Víta. Do areálu hradu se můžete vrátit po dobu 2 dní od prvního vstupu. Po 7 dní od prvního vstupu si můžete prohlížet pamětihodnosti ve správě Židovského muzea v Praze. Vstoupit do Maiselovy synagogy, Španělské synagogy, Pinkasovy synagogy, Klausovy synagogy nebo do Obřadního sálu a na Starý židovský hřbitov. 
Karta opravňuje k okružní jízdě autobusem a k plavbě po Vltavě pohodlnou lodí. Okružní jízda autobusem i plavba lodí jsou komentovanými prohlídkami.

Kde koupit City Pass

City Pass zakoupíte online a můžete si jej uložit v elektronické podobě nebo si jej vytisknout. Společně s kartou získáte také audioprůvodce městem do chytrého telefonu. Klasický City Pass lze zakoupit na Gray Line stánku na Národní ulici v centru města.

Kolik stojí City Pass

Volné kombinované vstupenky získáte za 1 390 Kč pro dospělého a za 990 Kč pro děti. Pozor na nejrůznější servery, které City Pass překupují a nabízí za vyšší cenu. 
Program City Pass využívá většina světových metropolí, při cestách vždy prozkoumejte výhody nabízených turistických karet.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.