Last minute dovolená - Slevy až -60 %

Dvě kouzelná exotická místa v jednom letu

Dvě kouzelná exotická místa v jednom letu

Nádherné pláže a panenská příroda se zvířecími druhy, které nepotkáte jinde na světě. Odpočinek na pohádkových plážích s ideálními podmínkami pro šnorchlování a potápění. Brzy budete moci tropický ráj navštívit snadněji. Z Dubaje se chystá letecké spojení na Madagaskar.

Letecké spojení s ostrovem Madagaskar

Dubajské aerolinky oznámily nové letecké spojení. Už začátkem září přepraví první zájemce na kouzelný ostrov Madagaskar, konkrétně do Antananarivo. Mezi Dubají a Antananarivem se plánuje jedno mezipřistání v Mahé na Seychelách. Linka bude v provozu v úterý, čtvrtek, sobotu a neděli. Nabízí se kouzelná možnost poznat dvě fantastické exotické lokality s jednou leteckou linkou.

Madagaskar a Seychely

Okolo 9 ráno se zvedne z dubajské ranveje linka, která na Mahé přiletí přibližně v půl druhé. Po krátkém mezipřistání bude pokračovat do destinace Antananarivo, přistání je plánováno před pátou hodinou odpoledne. 
Letecké spojení na cestě zpět vystartuje téhož dne o půl sedmé večer a přistane v Mahé o půl jedenácté v noci. Z Mahé následuje noční let před půlnocí do Dubaje, kde je plánováno přistání po 4 hodině ranní tak, aby spoj navázal na evropské linky. A po vzoru animovaného filmu, nezbývá než dodat: "tak hurá a dem".

Vypravte se na Madagaskar

Největší ostrov v Indickém oceánu měl po tisíce let unikátní podmínky vyvíjet se zcela nezávisle na zbytku Planety. Proto zde objevíte jedinečnou faunu a flóru či nedotčené deštné pralesy. Domov lemurů a baobabů vás uvítá s otevřenou náručí. 
Hosté Madagaskaru si mohou domluvit privátní prohlídku přírodních parků a pozorovat roztomilé a mírumilovné lemury v jejich přirozeném prostředí. Madagaskar se pyšní několika národními parky s krásnými výhledy, majestátními skalními útvary, přírodními bazény a magickými orchidejemi, které udržují rovnováhu ekosystému lesa. 
Nevšední přírodní scenérie je dokreslena alejemi baobabů kolem cesty od Moronday po Belo Tsiribihina, budete míjet stromy staré až 800 let.

Madagaskar pod hladinou

Ráj pro potápění i šnorchlování je u ostrova Nosy Ankao. Mezi útesy je roztodivný a barevný podmořský život, který se rozprostírá mezi vraky lodí. 
Madagaskar s tropickým podnebím je ideální destinací pro celoroční návštěvu. Pro lenošení na pláži je nejlepším obdobím listopad až duben. Pokud chcete poznat blíže vnitrozemí ostrova, vypravte se na Madagaskar od května do října.

0 komentářů
Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit. Pokud nemáte účet, registrujte se.